• DEH-S410DAB - Avtoradio Pioneer

Pioneer DEH-S410DAB je avtoradio, ki se lahko pohvali z digitalnim radijskim sprejemnikom DAB+ ter ojačevalnikom 4 x 50 W MOSFET za vrhunsko kakovost zvoka.

Za popolno povezljivost Pioneer DEH-S410DAB se na prednji ploščici nahaja USB vhod, na katerega lahko priklopite svoj iPhone ali Android pametni telefon ter ga nadzorujete preko komand na avtoradiu. Spredaj se nahaja še AUX vhod, preko katerega lahko priključite vse ostale prenosne naprave od telefona, navigacije do vseh vrst MP3 predvajalnikov. Seveda avtoradio podpira tudi predvajanje glasbe iz CD-jev, tudi v MP3, WAV, AAC in WMA formatu.

Vgrajeni MOSFET 4 x 50 W ojačevalec v Pioneer DEH-S410DAB poskrbi za zadostno količino moči, medtem ko lahko sami s pomočjo 13-steznega izenačevalnika še dodatno prilagajate zvok. Za dobro poznano vrhunsko kvaliteto zvoka Pioneer enot ima avtoradio vgrajeno tehnologijo ASR (Advanced Sound Retriever), ki poskrbi, da se vrnejo vsi detajli zvoka, ki so bili izgubljeni zaradi stiskanja v format MP3. ARS izboljša kvaliteto kompresiranih datotek z obnavlanjem visokih frekvenc, ki jih je kompresija odrezala in jih vrne na prvotno raven. Avtoradio ima tudi 2 x RCA predizhod za priklop dodatnih ojačevalcev ter vgrajen High-pass in Low-pass filter. Pioneer DEH-S410DAB ponuja možnost, da z ustreznim vmesnikom omogočite povezavo z obvolanskimi kontrolami vašega vozila in tako popolno kontrolo nad avtoradijem, ne da bi morali spustiti volan.

Za delovanje DAB+ sistema je potrebno dokupiti DAB anteno. Priporočamo anteno Pioneer CA-AN-DAB.001

Znamka: Pioneer
- Model: DEH-S410DAB
- Velikost radia: 1DIN
- Podprti formati: MP3, WMA, AAC, WAV (preko usb tudi FLAC)
- Izhodna moč (W): 4 x 50 W MOSFET
- Radio sprejemnik: AM, FM, RDS EON
- FM/AM postaje: 24
- USB vhod: Da
- Aux vhod: Da
- Podpora za iPod/iPhone: Da
- Podpora za Android pametne telefone: Da
- Izhodi: 2x RCA predizhod (spredaj/zadaj/subwoofer)
- Tip zaslona: 1-vrstični LCD
- Barva zaslona: Večbarvna
- Barva osvetlitve tipk: Večbarvna
- Barva avtoradia: Črna
- Možnost obvolanskih kontrol: Da
- Snemljiva ploščica
- Garancija: 1 leto

 

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro
Captcha

DEH-S410DAB - Avtoradio Pioneer

  • Pioneer
  • Šifra: DEH-S410DAB - Avtoradio Pioneer
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • 129.99€

  • Brez DDV: 106.55€